ФУНДАМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ЕКОНОМІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЄКТАМИ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМНИЦТВІ - Князь, Святослав (Підприємництво і торгівля, 2023)
Рецензія на монографію: Кучер Л. Ю., Економічні засади управління інноваційними проєктами підприємств аграрного сектора: теорія та практика : монографія. Харків : ФОП Бровін О.В., 2021. 640 с. https://doi.org/10.13140/RG.2.2.26283.92969. ISBN 978-617-8009-34-2.