УЗГОДЖЕННЯ СТАНДАРТІВ І ПРОЦЕДУР МІЖОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КООРДИНАЦІЇ У ЛАНЦЮГУ ПОСТАЧАННЯ - Коваленко, О. В. (Підприємництво і торгівля, 2024)
Ця стаття присвячена вивченню та аналізу процесу узгодження стандартів та процедур у міжорганізаційній координації в ланцюгу постачання. Основна увага зосереджена на визначенні спільних цілей та очікувань усіх учасників ланцюга постачання. Акцентується увага на актуальних аспектах управління якістю та єдністю в процесах постачання харчової продукції, а також на узгодженні процесів внутрішньо в кожній організації та між усіма учасниками. Важливо зазначити, що через взаємодію різних ланок ланцюгу постачання необхідно забезпечити не лише відповідність стандартам, а й ефективну взаємодію між організаціями. У статті детально розглядаються інструменти та стратегії для досягнення єдності та вдосконалення якості продукції в умовах розширених ланцюгів постачання. Дослідження базується на літературному аналізі, вивченні існуючих практик та застосуванні сучасних методологій управління ланцюгами постачання. Отримані результати можуть бути використані для вдосконалення стратегій міжорганізаційної координації та забезпечення високої якості продукції у виробничих ланцюгах. Ця стаття є важливим внеском у розуміння процесів управління ланцюгами постачання в контексті сучасної економіки. Вона відкриває великий потенціал для підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємств через оптимізацію процесів узгодження стандартів і процедур. Автори акцентують увагу на потребі забезпечення співпраці та взаємодії між усіма ланками ланцюга постачання, що може забезпечити не лише відповідність стандартам, але й сприяти більш ефективній роботі організацій. Ця стаття не лише визначає проблеми та виклики управління ланцюгами постачання, але й пропонує конкретні рішення та рекомендації щодо їх вирішення. Вона є корисним ресурсом для менеджерів, дослідників та практиків у галузі логістики, управління ланцюгами постачання та харчової промисловості, допомагаючи їм удосконалити стратегії та практики управління, щоб досягти кращих результатів в умовах сучасного бізнесу. Ця стаття є важливим джерелом інформації для всіх зацікавлених у покращенні управління ланцюгами постачання та забезпеченні якості продукції в харчовій промисловості.