ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ АНІМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ - Тучковська, І. І. (Підприємництво і торгівля, 2018)
У статті розглянуто особливості організації анімаційної діяльності, визначено коло основних понять, розкрито аспекти, що визначають зростання ролі даного виду діяльності для залучення туристів. Запропоновано й обґрунтовано функції та напрями анімаційної діяльності, а також визначено можливості впровадження у практику туристичної діяльності анімаційних програм, застосовуючи зарубіжний досвід. Виокремлено основні функції анімаційної програми та запропоновано нову для “Limak Lara Deluxe Hotel & Resort”. Визначено складові моделі фахівця туристської анімації та методи в процесі підготовки організаторів туристського дозвілля. Подальші дослідження повинні бути спрямовані на розробку інноваційних методів для анімаційних програм, що забезпечуватимуть загалом анімаційну діяльність в індустрії гостинності України.