РЕКЛАМА ТА PR У СИСТЕМІ МАРКЕТИНГОВИХ КОМУНІКАЦІЙ НА ВИСТАВКАХ І ЯРМАРКАХ - Бойчук, І. В.; Семак, Б. Б. (Підприємництво і торгівля, 2018)
У статті обґрунтовано місце реклами та PR у системі маркетингових комунікацій підприємства, які використовуються під час участі у виставково-ярмаркових заходах. З’ясовано основні завдання та умови застосування рекламних і PR-комунікацій з урахуванням специфіки цільового призначення виставок і ярмарків. Визначено спільні ознаки та особливості практичної реалізації реклами та PR у виставково-ярмарковій сфері. Проаналізовано основні відмінності рекламних і PR-комунікацій з точки зору впливу на процеси інформаційного обміну, формування думки серед громадськості та створення позитивного іміджу для підприємства. Подальші дослідження доцільно спрямувати на виявлення впливу цих комунікаційних складових на створення взаємовигідних зв’язків і передумов для партнерської взаємодії у результаті проведення виставок і ярмарків.