Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Цілі та проблематика
Етичні норми
Порядок рецензування статей
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікації статей
Вимоги щодо змісту статей
Вимоги щодо оформлення статей
Тематичні розділи
Оплата публікації статті
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 42 (2025): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
№ 42 (2025): Вісник ЛТЕУ. Teхнічні науки
DOI:
https://doi.org/10.32782/2522-1221-2025-42
Опубліковано:
2025-06-27
Випуск
Завантажити номер одним файлом
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАРИНОВАНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ЧЕРВОНОГО М’ЯСА КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
І. О. Данилевич, В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна, С. Д. Бесєда
5-11
PDF
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СУШЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З МОДИФІКАЦІЄЮ СМАКО-АРОМАТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
В. В. Дорожко, Н. В. Голембовська
12-18
PDF
ВПЛИВ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ НА РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ З КЕЙТЕРИНГОВИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ
І. В. Петлін
19-25
PDF
СУЧАСНІ ТРЕНДИ ТА НАПРЯМКИ ЗБАГАЧЕННЯ ЗЕРНОВИХ БАТОНЧИКІВ: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
В. М. Шелудько
26-34
PDF
ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАВАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКУ КЕРОБУ
А. Ю. Божко, С. І. Усатюк
35-42
PDF
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКСПЕРТИЗИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРСЬКИХ СИСТЕМ
ЕРГОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЕКСПЕРТИЗИ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ГІГІЄНИ ПРАЦІ
А. В. Сибірний, Л. І. Решетило, Р. І. Сибірна
43-48
PDF
ЕФЕКТИВНА ДІЯ КАВІТАЦІЙНОЇ ОБРОБКИ ЗАБРУДНЕНОЇ ВОДИ
І. З. Коваль, Л. І. Шевчук, Р. О. Бліщ
49-54
PDF
Мова
English
Українська